blktaastrup

Mød Børnelægeklinikkens personale her

Om os

Vi er pt fire børnelæger med mange års erfaring i pædiatri, der har tilknytning til Børnelægeklinikken i Taastrup. Alle har hver deres subspeciale inden for astma og allergi, børneneurologi, børnegigt, benignhæmatologi, infektionspædiatri, pædiatrisk nefrourologi, afføringsinkontinens og urininkontinens samt vækst- og trivselsproblemer. En erfaren sygeplejerske og en sekretær arbejder også for Børnelægeklinikken i Taastrup. Særlige funktioner for klinikken er udredning af børn med astma og allergi, allergivaccinationer, børn med ADHD, afføringsinkontinens, forstoppelse, dagurininkontinens, sengevædning, for tidlig pubertetsudvikling, forsinket pubertets udvikling, vækstretardering, stofskiftesygdomme, hovedpine, epilepsi, børneneurologi, sygdomme i bevægeapparatet, børnegigt og blodsygdomme.

Mohamed Shishay Hissabu

Mohamed Shishay Hissabu

Speciallæge i pædiatri

Cand. med. 1989, speciallæge i pædiatri siden 2002. Har arbejdet på børneafdelingerne Rigshospitalet, Hvidovre Hospital, Glostrup Sygehus og Nykøbing/Næstved Sygehus.

Ebbe Thisted

Børnelæge

Ebbe Thisted, med interesse i nyre-urinvejssygdomme, hormonlidelser, overvægtige, adaption og socialpædiatri.
Har mange års erfaring fra Holbæk og Roskilde sygehus.

Chaline Nygaard Christensen

Chaline N. Christensen

Sygeplejerske

Chaline er færdiguddannet sygeplejerske fra 2008, har bl.a. erfaring fra Børneafdelingen på Herlev Hospital og har været ansat i klinikken siden 2018.

Søren A. Pedersen

Søren A. Pedersen

Børnelæge

Søren Anker har mange års erfaring i børneneurologi og har bl.a. været ansat som overlæge på Børneafdelingen, Hvidovre Hospital

Christina A. Lyngbye

Christina A. Lyngbye

Sekretær

Christina har været ansat i klinikken siden 2014 som sekretær med en del erfaring fra servicebranchen og tandlægeklinikken.

Marta Nir

Børnelæge

Marta har mange års erfaring i  astma og allergi.

Scroll to Top